HC Zalău a câştigat „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”

Cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, HC Zalău a câştigat ediţia din acest an a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”. În primul duel, formaţia antrenată de Tadici s-a impus cu 30 – 26 în faţa echipei HCM Râmnicu Vâlcea, iar al doilea joc, cel cu formaţia ungară Kisvardai, a fost câştigat cu 31 – 22. Vineri dimineaţa, în ultimul meci al turneului, formaţia de la poalele Meseşului a dispus şi de Universitatea Cluj cu scorul de 34 – 26.
Pe lângă trofeul acordat echipei zălăuane, care a câştigat competiţia, s-au mai acordat două premii individuale. Cea mai bună jucătoare a turneului a fost desemnată Diana Puiu, fosta handbalistă a Zalăului, actualmente la Universitatea Cluj, iar cel mai bun portar – Ionica Munteanu, tot de la formaţia clujeană.
Vom reveni cu alte detalii.

3 Thoughts to “HC Zalău a câştigat „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj””

  1. Unul (din sala)

    Au fost jocuri bune pentru HC Zalau , care au demonstrat ca au o buna pregatire si putere de lupta . sunt sperante pentru un retur bun . Bravo fetelor ! Bravo Tadici!

  2. Florin

    Echipa tot mai buna de la o luna la alta , semn ca se antreneaza serios . Evolutia de la acest turneu a aratat ca daca se mobilizeaza si joaca la potentialul de care dispun si au o minima disciplina tactica , sa nu-si enerveze antrenorul , pot face rezultate pozitive cu oricine din Romania ! Bafta si succes in pregatire sa o finalizati cu o buna forma sportiva ! Asteptam evolutii deosebite in campionat ! Sa fiti sanatoase !

  3. Au jucat bine,cu ambitie,cravasate in permanenta de pe margine,dar mai au multe de rezolvat .In aparare sunt statice,vin adversa4ele peste ele si nu le opresc,iar pivotul advers cam face ce vrea. In atac fac de multe ori concurs de aruncari la portar sau pe langa poarta,arunca fara responsabilitate 3-4 dintre ele(Rob,Bloj,Tamas,Dragut,Klimec….). Daca nu rezolva jocul de aparare si fara graba in atac,vor pierde meciuri multe! Cu molai si lenese nu faci aparare..

Leave a Comment